Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 106 m² bez realitkyU Kanálky, Praha - Vinohrady

U Kanálky, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné35 000 Kč


Tato nabídka je přímo od developera a neplati se zde provize. Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný, luxusní byt 3 kk, 106m2 v moderním designu ve 2. NP zrekonstruovaného secesního domu v blízkosti Riegrových sadů v ulici U Kanálky na Vinohradech. Lokalita je velmi dobře dostupná MHD, stanice metra A a tramvajová zastávka jsou v bezprostřední blízkosti od rezidence. Byt je nezařízený, pouze nová kuchyňská linka se všemi spotřebiči oddělená skleněnou stěnou, svítidla a zastínění, francouzská okna a dva balkóny do zahrady. Je zde celodřevěná parketová podlaha, dveře na míru bezfalcové, obklady kombinované s mozaikou, dlažba sandstone, sanitární zařízení Butterfly a Lussobath, samostatný plynový kotel Therm. Další vybavení: 2 x WC, vstupní bezpečnostní dveře, připojení na TV, internet, satelit, videotelefon.

We offer a luxuriously reconstructed three-roomed flat with 106m2 to lease, in the first floor (2nd above-ground floor) of reconstructed neo-classical house situated close to Riegrovy sady, in the street U Kanálky, in Vinohrady district.

This location is well accessible by the public transportation means: Subway station of line „A“ is very close to the object, as well as the tram stop. The flat is unfurbished except for the new kitchen equipment with all the appliances, lamp fittings and sun blinds. The kitchen is separated by a glass wall, bedrooms are fitted with french windows leading to the backyard garden view, a parking lot is available directly in the object. A wooden floor is laid, tailor-made doors with no rebate and french windows to the garden are set in, the ceramic tiling is combined with mosaic and Sandstone floor tiling. The bathrooms are supplied with Butterfly and Lussobath sanitary fittings, this residential unit has its own independent gas boiler Therm. Further equipment: 2 bathrooms (one with shower, one with bath), safety entrance doors, videophone to the entrance, cabling ready for TV, internet and satelite connection.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu1086
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha106
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.