Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 110 m² bez realitkyBorovnice, Borovnice - Borovnice, Středočeský kraj

Borovnice, Borovnice - Borovnice, Středočeský kraj
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 724 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Třípodlažní rodinný dům v obci Borovnice, okres Benešov. Dům je po částečné rekonstrukci a 10 let po kolaudaci. Má dvě patra a podkroví. V přízemí: nová kuchyň volně navazující na obývací pokoj (vytápěný krbovými kamny) a jídelna/pracovna. Nová plastová okna, jedno francouzké posuvné, dvě menší vyklápěcí a plastové dveře vedoucí ven na zahradu. V prvním patře je ložnice, šatna, WC a koupelna. V ložnici je vytápění kombinace krbových kamen a infratopení. Infratopení je také v šatně a v koupelně. Druhé patro tvoří velká půda, která je připravena na zateplení a přestavbu v podkrovní místnost. Střecha je nová. Užitná plocha 320 m2, obytná plocha 110 m2. Prostorná zděná garáž na zahradě. Dům je napojen na obecní vodovod a odpad je řešen septikem. Při převzetí hypotéky možná sleva.

Three-storey house in the village Borovnice, Benesov district. The house is a partial reconstruction, and 10 years after approval. It has two floors and an attic. On the ground floor: new kitchen, following up on the living room (heated by a fireplace) and dining room / office. New windows, a french sliding doors and two small plastic folding doors leading out to the garden. On the first floor of a bedroom, dressing room, toilet and bathroom. The bedroom is the heating stove and a combination of infrared heating. Infra-red is also in the dressing room and bathroom. The second floor is a large land which is ready for insulation and reconstruction in the attic room. The roof is new. Total floor area of 320 m2, living area 110 m2. Large brick garage in the garden.The house is connected to municipal water and waste is dealt with septic tanks.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu108607
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha110
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.