Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyPodle Kačerova, Praha - Michle

Podle Kačerova, Praha - MichleVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Pronajmu dlouhodobě byt 2 + 1 v 1. patře řadového rodinného domku se zahradouv ulici Podle Kačerova, 10 minut pohodlné pěší chůze od stanice metra Kačerov ( příp. 1 stanice autobusem). Zástavba je situována sever – jih.

Celková výměra: 57 m2, satelit, možnost připojení ADSL internetu. Parkování auta v zahradě pod uzávěrou bez přístřešku.

Podrobně:

Ložnice - okno na sever do ulice s předzahrádkou. Výměra 20,1 m2, zařízení - dvojpostel (matrace nové), stolek, stojací lampa se stmíváním, křeslo, vestavěná skříň v délce 5 m o 9 oddílech, velký pracovní stůl uzavíratelný, židle, podlaha plovoucí bez volných koberců, vnitřní žaluzie.

Obývací pokoj - okna proti sobě – jedno střešní v částečném zkosení na sever, druhé na jih do zahrady, svislé a šikmé trámoví. Výměra 23 m2, z toho zkosený strop na ploše cca 8 m2, pokoj zařízený světlým nábytkem na míru, soustava skříněk pod zkosením, komoda, skříňka pro TV a ostatní elektroniku, knihovna, kožená sedačka, stolek, 2 křesla, pracovní stůl pro PC.Podlaha plovoucí světlá, vnitřní žaluzie.

Kuchyň - okno na jih do zahrady, výměra 9,8 m2. Kompletní kuchyňská linka na míru s chladničkou kombinovanou s mrazákem (nová), myčkou, varnou deskou a klasickou i mikrovlnnou troubou, jídelní stolek a dvě židle, základní nádobí, porcelán, sklo. Podlahová krytina korek, vnitřní žaluzie.

Koupelna – okno na jih, umyvadlo, toaletní skříňka se zrcadlem, pod umyvadlem koupelnová skříňka, sprchový kout, automatická pračka (nová), podlaha dlažba, výměra 2,83 m2.

WC – samostatné, okno na jih, výměra 1,2 m2, dlažba.

Vytápění elektrické akumulační, ohřev teplé vody – solární panely, boiler.

Všechny místnosti jsou dále doplněny drobnými zabydlovacími předměty, např. adjustované grafiky, vázy, květiny. Knihovna je ze 3/5 zaplněná.

NÁJEMNÉ měsíčně dopředu činí 11.000,- Kč a zálohy na služby 2.800,- Kč (elektřina, voda, atd. – odečet dle podružného vodoměru a elektroměru. Kauce při uzavření nájemní smlouvy vratná po jejím ukončení ve výši 1 nájmu, tj. 13.800,- Kč.

Upředňostňujeme nekuřáky, bez dětí a zvířat.

K nastěhování ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu108703
Dispozice2+1
Podlaží1
Plocha57
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.