Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyPlzeňská, Praha - Košíře

Plzeňská, Praha - Košíře
Cena1 348 500 Kč

Tato nemovitost již od 6 051 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodám zděný byt 2+kk o rozloze 47 m2 v družstevním vl. Byt je v Praze 5, Plzeňské ul. 4. patře (posledním) bez výtahu. V blízkosti se nachází lesopark. K bytu patří zděný sklep o rozloze 4.77 m2 a komora o rozloze 150cm x 170cm, která je umístěna přímo naproti přes chodbu. Na střeše je společná terasa. Všechny místnosti mají okna. Rohový pokoj je velice slunný a má nová plastová okna, která jsou také v ostatních pokojích. Byt je v původním stavu a je potřeba zhotovit sprchový kout a nové podlahy. Možnost připojení k UPC.Měsíční nájemné (anuita) činí jen 3128 kč. Doba splacení je cca 8 let. Příspěvek do fondu oprav činí 1199 kč. Vzdálenost stanice MHD (autobus, tramvaj) je pěšky 2 min, Stanice metra Anděl autobusem nebo tramvají je do 8 minut. Byt je vyklizen a ihned k dispozici. Rekonstrukci bytu je možné realizovat ihned. RK nevolejte.

Buy brick apartment 2 + kk on the area of 47 m2 of own cooperative apartment in Prague 5, 4th Street Pilsner floor (the last) without lift. Close to the park. The apartment includes a brick cellar with an area of 4.77 m2 and a chamber with an area of 150 cm x 170 cm, which is located directly across the hall. The roof terrace is shared. All rooms have windows. The corner room is very sunny and has a new plastic windows that are in other rooms. The apartment is in original condition and need to make a shower and a new floor. Connection to UPC.Měsíční rent (annuity), is only 3128 CZK. Repayment time is about 8 years. Contribution to fund repairs is 1199 CZK. Distance from public transport stops (bus, tram) is 2 minutes by foot, metro station Andel bus or tram to 8 minutes. The apartment is cleared and immediately available. Reconstruction of the apartment can be implemented immediately. RK do not call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu108708
Dispozice2+kk
VlastnictvíDružstevní
Plocha47
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.