Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 80 m² bez realitkyPlovdivská 3266, Praha - Modřany

Plovdivská 3266, Praha - Modřany
Cena2 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 582 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám světlý prostorný byt 4+1 (80,01 m2) s lodžií (3,97 m2) v 7. patře(z 11) panelového domu v Praze 12 – Modřanech. Byt se nachází v bezprostřední blízkosti polikliniky a obchodního a administrativního centra (supermarket, pošta, lékárna, několik bank, obchod s výpočetní technikou) a zastávek MHD (do 250 m).

Dopravní spojení tramvají nebo autobusem na metro C (Kačerov, Budějovická, Želivského), B (Smíchovské nádraží, Karlovo náměstí, Náměstí Republiky), A (Staroměstská, Můstek).

Parkování zdarma je možné před domem (výhled z bytu na parkoviště), v blízkosti jsou rovněž kryté garáže.

Byt je po částečné rekonstrukci (omítky, zděné jádro a nová elektroinstalace v jádře), má plastová okna s žaluziemi, nové plastové stoupačky a bezpečnostní dveře. K dispozici pevná telefonní linka a kabelová televize a internet od UPC.

V domě jsou renovované výtahy, plastová okna ve společných prostorech, hliníkové vstupní dveře, nové protipožární dveře, podlahové krytiny a dlažba vstupní haly. Pro větší bezpečnost a řešení případných škod je používán kamerový systém.

V blízkosti Modřanská rokle, cyklostezka podél Vltavy, Žluté lázně, plavecký stadion Podolí, Hamrsport Braník, restaurace na lodi Port 62 a další.

Jsem majitelkou bytu, což si můžete ověřit v katastru nemovitostí. POKUD JSTE NA WWW VIDĚLI TENTO BYT NABÍDCE OD RK, VĚZTE, ŽE JE VYTVOŘEN BEZ MÉHO SOUHLASU. TELEFON NEZVEŘEJŇUJI Z DUVODU NESČETNÝCH TELEFONÁTU Z RK, ALE BUDU VÁS KONTAKTOVAT OBRATEM.

I am offering a spacious light flat (4 rooms and kitchen, 80,01 m2) with balcony (3,97 m2) in the 7th floor of a block of flats in Prague 12 – Modřany. The flat is situated in a proximity of policlinics and shopping and administrative center (supermarket, post office, pharmacy, several banks, IT shop) and public transport stops (max. 250 m).

Transportation : tram or bus to underground line C (Kačerov, Budějovická, Želivského), B (Smíchovské nádraží, Karlovo náměstí, Náměstí Republiky), A (Staroměstská, Můstek).

Free parking is possible in front of the house – the car can be seen from the flat directly. Covered parking also available in the proximity.

The flat is partially renovated with plastic windows and security doors. Phone land line and cable TV and internet from UPC available.

In the house the elevators are renovated together with plastic windows in common spaces, new floor covering and new tiles in the entry hall. The entry doors are from alluminium and the fire doors are also new. A camera monitoring systém is in use.

In proximity : Modřanské rokle (wood), bycicle road along Vltava, Žluté lázně, swimming pool at Podolí, Hamrsport Braník, Port 62 boat restaurant and more.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu108710
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha80
Podlaží7
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.