Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 93 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - Vinohrady
Cena7 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 079 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme krásný byt 3+kk(93m2)se třemi balkóny, sklepem(4m2) a garážovým stáním v uzavřeném a střeženém areálu Korunní dvůr na Vinohradech. Byt se nachází na 2. podlaží v oblasti s veškerou občanskou vybaveností. V areálu je Billa, kosmetické studio, restaurace a další. V blízkosti palác Flora - 5 minut na metro Flora/Jiřího z Poděbrad, tramvajová a autobusová zastávka. Byt je vybaven na zakázku vyrobenou kuchyňskou linkou a vestavěnými skříněmi.

We offer for sale a beautiful 2 bedroom apartment (93m2) with 3 balconies and cellar (4m2)in closed off complex guarded 24/7. The apartment is on 2nd floor in Korunni Dvur, a modern private complex in the desireable location of Vinohrady. The complex has a supermarket, restaurant and other ameneties on site. Many quality restaurants and all amenities are in the close vicinity. Near by Flora/Jiriho z Podebrad - 5 min walk. Tram and buse stops right outside the complex. Custom made kitchen and wardrobes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu108719
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha93
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.