Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkypod cihelnou, Praha - Liboc

pod cihelnou, Praha - LibocVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Jedná se o krásný byt na spojnici ulic Pod Cihelnou a Navigátorů, ve čtvrtém – posledním podlaží nového menšího bytového domu. Byt s plochou cca 75m² má dvě ložnice, obývací pokoj s kuchyní, koupelnu, oddělené WC a praktickou komoru.

Celý byt je kompletně vybaven, luxusní kuchyňská linka a úložné prostory ve velmi příjemné a prostorné předsíni bytu jsou jeho velkou předností. Slova "kompletně vybaven" znamenají: včetně spotřebičů, postelí, přikrývek a polštářů, nádobí a jídelního servisu, ale i ložního prádla a ručníků tak, že je možné do bytu přijít pouze s osobními věcmi a ihned začít plnohodnotně bydlet. Odpadá jakékoliv shánění čehokoliv.

Byt má rohovou terasu (cca 30m²) s krásným výhledem na skalnatý kaňon přírodního parku Divoká Šárka a z druhé strany s výhledem na Oboru Hvězda s tamním letohrádkem Hvězda. K bytu patří také dvě bezpečná parkovací stání v podzemních garážích domu. Další možnost parkování je na venkovním malém parkovišti patřícímu k domu, ale i volně v bezpečných ulicích Nové Šárky.

Veškerá občanská vybavenost jako např.: školy, školky, nákupní centrum, zdravotnická zařízení, lékárna, pošta a další služby jsou k dispozici v nově revitalizovaném kulturně-obchodním centru "Delta" a jeho okolí (cca 3 min. chůze).

Ke konfortu bydlení v lokalitě Nová Šárka přispívá také velmi dobré dopravní spojení MHD. Zejména rychlý BUS č. 119 (1 min. chůze), který obstarává spojení k metru "A", ale i na letiště Ruzyně ještě i po půlnoci. Dále blízkost tramvajové linky č. 26 směr Dejvice a zhruba 200 m vzdálených stanic BUSů č. 225, 108, 179 a noční linky č. 510.

Samostatnou kapitolou je výborné spojení na nový Pražský silniční okruh směr Chomutov, Karlovy Vary, Plzeň, Strakonice a zejména pak směr Brno, České Budějovice, kdy jste autem za Průhonicemi za pár minut.

Nabízené bydlení je ideální zejména pro piloty a pracovníky zahraničních leteckých společností, či firem s vazbou na letiště Praha Ruzyně. A samozřejmě také pro klienty, kteří působí v oblasti Dejvice, Suchdol, Smíchov, ale i Kladno, Slaný a pod.

This is a beautiful apartment at the junction of the streets „Pod Cihelnou“ a „Navigátorů“ in the fourth floor - the last floor of a new smaller apartment building. Flat with area of approximately 75m ² with two bedrooms, living room with kitchen, bathroom, separate toilet and practical „storage room“.

The whole apartment is completely equipped, luxury kitchen and storage space in a very comfortable and spacious hall of apartment are a great advantage. The words "completely equiped" mean: kitchen appliances, beds, blankets and pillows, cutlery and dinner service, as well as bed linen and towels so that you can come to the apartment only with personal belongings and immediately begin to live. This eliminates any hunting of anything.

The apartment has a corner terrace (approx. 30m ²) with stunning views of the rocky canyon of Natural Park „Divoká Šárka“, from the other side facing the summercastle „Hvězda“ („Star“) located in the other Park called also „Hvězda“. The apartment also includes two secure parking spaces in the underground garage of the house. Additional parking is at a small outdoor parking belonging to the house, but also in the safe streets in the area of the house.

All civic amenities such as: schools, kindergartens, shopping centers, medical facilities, pharmacy, post office and other services are available in the newly revitalized cultural and commercial center of the "Delta Shopping Center" and its surroundings (about 3 min. Walk). There is also "The British School of Prague" very close to the flat, „close“ means 2 minutes walk from the house!

There is very good connection to the City and the Airport Prague Ruzyně by public transportation. Very fast connection by Bus No. 119 to the „Dejvická“ subway station and Airport is reachable within 1 minute walk. Also the Tram loop going to „Dejvická“ station is near by. Within 2 minutes walk You can find the stop of three Busses No. 225, 108 and 179 and also „Night Bus“ comming from the City Center No. 510.

A separate chapter is an excellent connection to the „New Prague Ring“ – new highway road direction Chomutov, Karlovy Vary, Plzen, Strakonice and especially the direction Brno, Budweis „České Budějovice“.

Offered housing is ideal for pilots and personnel of foreign airlines, and companies linked to the airport. And of course, for clients who work in „Dejvice“, „Suchdol“, „Smíchov“, but also in „Kladno“, „Slaný“ and so on. Also for teachers, who work in „Prague British School“ in Vlastina street.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu108800
Dispozice3+kk
Podlaží4
Plocha75
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.