Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1700 m² bez realitkyk zadní Kopanině , Praha - Zadní Kopanina

k zadní Kopanině , Praha - Zadní Kopanina
Cena3 626 Kč

Tato nemovitost již od 16 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji pozemek k stavbě rodinného domu nebo pro objekt určený k podnikání (provozovna, kancelaře, sklad a pod.). Rozloha pozemku je 1700 m2. Pozemek je rovinnatý, přístupný z několika stran, na kraji Prahy 5 (Řeporyje) v obci Zmrzlík, v blízkosti CHKO Český kras. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku (elektro, voda), kanalizace ve výstavbě. Pozemek je možné rozdělit i na více stavebních parcel a je možné koupit jen část (za 3999 Kč/m2).

Silnice, MHD, Autobus, 230 V, 400 V,

Offers land sale to build a house or building intended for the business (premises, offices, warehouses, etc.).. Land area is 1700 m2. The land is flat, accessible from several sides, on the outskirts of Prague 5 (Reporyje) Zmrzlík in the village, near the protected landscape area Cesky Kras. Utility lines are on the boundary (electricity, water), sewer construction. Land can be divided even more building plots and it is possible to buy only a part.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu109065
VlastnictvíOsobní
Plocha1 700

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.