Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyNa Viničce, Praha - Břevnov

Na Viničce, Praha - Břevnov
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 178 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Luxusní plně vybavený moderní byt 3 + kk se nachází ve 2. patře nově zrekonstruovaného secesního domu na hranici Břevnova a Střesovic. Byt má 2 balkony cca 2x5m2 (plochu bytu uvadime bez balkonu). V krásné kuchyni linka s vestavěnými spotřebiči. 2 x koupelna, sprcha i vana. SAT-TV a wifi internet plně k dispozici. Sklep v domě. Plovoucí podlahy a dlažba. Bezpečnostní dveře NEXT. Parkování na ulici. Hezká lokalita s dostupností tramvaje a bus. Pěší vzdálenost na Petřín a Hradčany. Poblíž Ladronka, Obora Hvězda, koupaliště Petýnka a veškeré služby.

Luxurious, modern apartment on the 2nd floor of a recently renovated beautiful historical house. Living room and 2 bedrooms, 2 bathrooms, kitchen with good quality appliances, 2 balconies. Storage room is also available on the ground floor. Elevator in the house. Parking on the street. Security door, atellite TV, WIFI... Public transport nearby, bus and tram. Walking distance to Prague castle and Petrin hill. Outdoor activities in Obora Hvezda and park Ladronka. Supermarkets and all services nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu109096
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.