Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 151 m² bez realitkyŠlitrova, Praha - Újezd nad Lesy

Šlitrova, Praha - Újezd nad LesyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Vlastník nabízí (od 1.10.2013) k pronájmu částečně zařízený rodinný dům 5+kk, s krbem, kuchyňskou linkou s myčkou nádobí, vestavěnými skříněmi v ložnici a předsíni. Dvě nezávislé toalety a koupelna s vanou a sprchovým koutem. Francouzská okna vedoucí na terasu s pergolou a el. markízou. Vzrostlá zahrada s keřmi a ohništěm, zahradní domek. Garáž a stání na pozemku pro 2 další auta. Připojený na veřejný plynovod, vodovod, odpad. Situován na pozemku 488 m2, zastavěná plocha 94 m2, podlahová plocha 151m2. Nemovitost se nachází jihovýchodním okraji Prahy v blízkosti MHD, nejbližší metro „ČernýMost“, nebo „Palmovka“. Autem do centra 25 min, 10 min pěšky Klánovický les. Možnost pronájmu i bez zařízení.

The owner offers (from Oct 1, 2013) partly furnished house 5+1, with fireplace, garden with garden house and terrace, garage , situated on the Southeast side of the Prague. Two more outside parking slots within estate. Connected to public natural gas, water, waste. Total area of the land 488m2, with 151m2 of the house area. Very close to the public transportation, nearest subway „Cerny Most“, or „Palmovka“. By car 25min to the city centre, 10 min walking distance to beautiful forest „Klanovicky les“. Possibility to rent without forniture as well.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu109297
Dispozice5+kk
Podlaží2
Plocha151
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.