Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 968 m² bez realitkyModřínová, Chýně - Chýně, Středočeský kraj

Modřínová, Chýně - Chýně, Středočeský kraj
Cena2 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 542 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rovinatý stavební pozemek s pěkným výhledem připravený pro stavbu RD v obci Chýně na hranici Prahy.Cena 2.324,- Kč/m2. Pozemek se nachází v Jedlové ulici, druhý pozemek od křižovatky s Bukovou ulicí(červená ikona- viz.mapa poslední obrázek galerie) na okraji zástavby rodinných domů, vede k němu obecní asfaltová komunikace s veřejným osvětlením. Veškeré sítě - elektřina, plyn, obecní vodovod, kanalizace a datové kabely - jsou zavedeny až na pozemek ( el.a plyn ve zděných přípojkách). Lokalita se nachází ve strategicky zajímavém místě mezi hlavními silničními tahy na Plzeň a Karlovy Vary. Dopravní spojení na metro Zličín (resp. nákupní centrum Metropole, Tesco, Ikea) je zajišťováno linkami MHD( 347 a 358) a cesta netrvá déle než 15 min.Autem tuto trasu zvládnete do 10 min a do centra Prahy se dostanete během 20-25min.V obci Chýně naleznete základní občanskou vybavenost : obecní úřad, školku, školu, praktického lékaře a restaurace do 10 min. chůze od pozemku.

A plot with a nice view, ready for the family house construction in the municipality of Chýně right on the southwest edge of Prague.The land is situated in the Jedlová street, the second plot from intersection with the street Buková. There is an asphalt road with streetlight on the edge of the plot leading all the way down to the main street. All the utilities such as electicity, gaz, municipal water duct and sewerage as well as the data cables right on the plot. Transport communication: Prague public trasportation - 2 busses 15 min to the metro ( subway) Zličín, 10 min by car, Prague downtown 20-25 min by car. Kindergarden, school and GP cca 10 min walk from the plot.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu109642
VlastnictvíOsobní
Plocha 968
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.