Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyNa Malovance, Praha - Střešovice

Na Malovance, Praha - Střešovice
Měsíční nájemné12 000 Kč


Slunný byt s jižní orientací do vnitrobloku s parkovou úpravou, kuchyňský kout oddělený od pokoje malým barem, v kuchyni pod linkou lednička a dvouvařič, z kuchyně vedou dveře na malý balkon. V koupelně je WC, pračka a sprchový kout. Velký pokoj má vestavěné patro na spaní. V předsíni je vestavěná policová skříň. Pokoj je zařízený rozkládacím lůžkem/pohovkou, 2 malými stolky, a policemi.

Dobrá dostupnost do centra - tramvaje 22, 36, autobusy do všech stran, dobrá dostupnost VŠ v Dejvicích. Blízkost Ladronky a Petřína!

Výtah, bezproblémové parkování.

Sunny flat facing south onto a large park-like inner yard. Kitchen nook divided from room by a small bar, (kitchen with fridge and two-burner stove), kitchen leads to a small balcony. Bathroom with toilet, shower, washing machine. Loft for sleeping in the larger room. The hall has a small built in shelf storage. Flat equipped with foldable sofabed, 2 small tables, bar-stools, fixed shelves.

Within easy reach of the center - trams 22, 36, many bus lines, easy access to universities at Dejvice. Near to parks Ladronka and Petřín.

Lift, easy parking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu10982
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha53
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.