Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyBrodská, Příbram - Příbram, Středočeský kraj

Brodská, Příbram - Příbram, Středočeský kraj
Cena800 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 393 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt 2+kk NA HYPOTEČNÍ ÚVĚR BEZ DOKLÁDÁNÍ PŘÍJMU A REGISTRŮ, v ulici Brodská, cca 50m od autobusové zastávky na Prahu. Byt o výměře 42 metrů se nachází v 1. patře zatepleného panelového domu, který je po nedávné celkové rekonstrukci. K bytu náleží sklepní kóje, která je chráněná mříží a přímo na patře vedle bytu je k dispozici komora. Byt po částečné rekonstrukci, nová plastová okna, vyzděná atypická příčka. V okolí bytu veškerá vybavenost - nákupní centrum, 3 hypermarkety, tenisové kurty, lyžařská sjezdovka. Prodej přímo od majitele, bez realitní kanceláře.

We offer to sale a flat, 2 rooms and a small kitchen, MORTGAGE POSSIBLE, WITHOUT DOCUMENTED OF SALARY OR FINANCIAL STANDING, WE DO NOT CHECK BANK REGISTER, is situated in st. Brodská, aprox. 50m from bus station with bus leaving to Prague every half an hour. The flat has area of 42 metres and is situated on 1st floor of completely reconstructed panel house. There is also possible to use a small closet next to the flat on the same floor, or a cellar, which is protected with the rail. The flat is after partial reconstruction, new plastic windows. In neighbourhood of the flat there are 3 hypermarkets, shopping center, tennis court, wellnes center and downhill course. Sale without estate agency, straight from the owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu109838
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha42
Podlaží1
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.