Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyNa Pláni, Praha - Smíchov

Na Pláni, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


Pronajmu byt 3+1 v krásné lokalitě v zeleni, 7min. pěšky od metra Anděl. Nádherný výhled a absolutní klid kousek od centra. Byt má velký zastřešený balkon a je možno pronajmout též venkovní parkovací stání za 500,-kč měs. Dispozice - dvě ložnice cca 15m, obývák 25m a kuchyň. Byt je ve standardním stavu a částečně zařízený. Je zde též lednička a pračka. Na podlaze jsou koberce. Byt je velmi teplý, orientovaný na jih a sever. V domě je výtah. Pronajmeme výhradně dlouhodobě. K ceně bytu jsou poplatky za elektřinu, vodu, plyn a topení ve výši 3800Kč. RK nevolat.

I rent a flat 3+1 in beautiful location in green, 7min. walk from U-Anděl. Great view, absolutely quiet, close to center. The flat has a roofed balcony and possibility to rent outside parking lot for 500,-. There are two bedrooms each cca 15m, living room 25m and a kitchen. The flat is in standard condition, partially furnished with fridge and washing machine. There are carpets on the floor. The flat is very warm with South and North orientation. There is a lift in the house. We rent the flat only long term. The utilities cost is 3800Kč - electricity, water, gas and heating.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu110356
Dispozice3+1
Podlaží4
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.