Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 78 m² bez realitkyKubíkova , Praha - Staré Město

Kubíkova , Praha - Staré Město
Cena3 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 378 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodáme atypický dvoupodlažní byt v nástavbě menšího 6-ti podlažního domu ve velmi klidné a udržované lokalitě v těsné blízkosti řadových RD, přímo u Ďáblického lesa (cca 50m) vhodného pro letní i zimní sporty a klidné procházky.

V okolí domu je velké množství zelených ploch a vzrostlých dřevin, minimální provoz, řada nově vzniklých dětských hřišť. V blízkosti několik MŠ, ZŠ, metro C, večerka, Billa, Kaufland, praktičtí lékaři, lékárna. U domu je dostatečný počet parkov. míst – dům je na konci slepé ulice.

Charakteristika bytu: plastová okna, střešní okna Velux, kombinace cihla a SDK, dřevěné schodiště, dveře Sapeli, kuchyň Koryna, 2x koupelna (vana, sprchový kout), 2x WC, komora, vlastní vytápění (kotel Buderus) + zásobník teplé užitkové vody, UPC, výhled do lesa a na hvězdárnu.

Dům je po celkové rekonstrukci (zateplení, plastová okna, schodiště), stáří nástavby 10 let. V domě k dispozici kolárna, společné fitness, kadeřnictví.

Bonitní a dobře spravované družstvo, tvořeno pouze obyvateli domu.

Možnost nastěhování - ihned.

Prodáváme bez RK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu110444
Dispozice4+kk
VlastnictvíDružstevní
Plocha78
Podlaží6
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.