Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 125 m² bez realitkyK náhonu, Praha - Hloubětín

K náhonu, Praha - Hloubětín
Cena5 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 441 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


PRODEJ ČÁSTI LUXUSNÍ VILY - byt zabírá celé střední patro rondokubistické vily v exkluzivním objektu Kejřův mlýn na Praze 9.

Ve vile jsou pouze další tři byty.

K bytu náleží: sklep/ sauna/ fitness/ recepce a ostraha/ dětské hřiště v areálu/ parkování na hlídaném parkovišti přímo u areálu.

Exkluzivní nabídka pro velmi náročnou klientelu, byt 4+kk (nebo 3+1 dle volby budoucího majitele), 125 m2 (117 m2 + 8 m2 terasa) v exkluzivní vile.

Tento reprezentativní byt je určen zejména pro ty, kteří hledají výjimečnost a naprostý komfort či soukromí. Vila nabízí vyjímečné komfortní bydlení v přírodě a v uzavřeném areálu Kejřův mlýn s blízkým dosahem velkoměsta.

Byt je prostorný, tichý a opravdu velmi slunný, všechny místnosti nabízí přes 3,3 m vysoké stropy. Byt je tvořen velkou jídelnou 30 m2 se stylovým půlkruhovým výklenkem se 3-mi okny, nabízející pěkný výhled a vhodný např. k posezení s kávou či odpoledním čajem, dále unikátním půlkruhovým obývacím pokojem ve stylu „oválné pracovny Bílého domu“ s 5 velkými okny.

Dále se dostáváme do do dalšího pokoje, který je vybaven jako pracovna, po změně vybavení možno využít např. jako dětský pokoj. Poslední obytnou místností je velkorysá ložnice, která má přes 25m2. K ložnici náleží balkón o rozměrech 8m2 a taktéž stylová koupelna s vanou a wc. Koupelna má tři okna, tudíž přímo z vany vidíte do přírody. Druhá koupelna je přístupná pro celý byt z hlavní předsíně a naleznete zde i sprchový kout a druhou toaletu. Nesmíme ani zapomenout na samostatnou malou místnost s oknem, zařízenou jako prádelna a komora, což je velmi praktické.

Podlahy jsou tvořeny pravými dřevěnými parketami, koberci či dlažbou. Vstupní prostory vily jsou velmi reprezentativní . Ohromí vás dobové dřevěné schodiště vč. originálního zábradlí, dále ozdobným dřevem vykládané stropy a na některých místech odkryté dobové fresky na stěnách vysokých až 10m.

Byt je aktuálně vybaven nábytkem art-deco, ale protože většina klientů poptává moderní styl bydlení a trendový nábytek, připravili jsme pro vás vizualizaci možného zařízení vašeho budoucího bytu v této exkluzivní vile na Praze 9. Návrh interiéru pro vás připravil zdarma renomovaný architekt pořadu TV PRIMA "Jak se staví sen" Marek Poddaný.

V případě, že se vám jeho návrh realizace líbí, získáte 20% slevu na realizaci projektu dle vizualizace, popřípadě jako bonus také slevu 20% na realizaci interiéru dle vašich představ.

Pokud budete mít zájem pouze o "prázdný byt", je možnost zakoupit nemovitost vybavenou pouze moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči (vestavěné myčka nádobí, mikrovlnná trouba, lednička s mrazákem, digestoř, trouba, sklo-keramická deska, kávovar atd.) a s moderními textíliemi (závěsy a moderní záclony).

Samozřejmostí je vysokorychlostní internet, TV anténa, satelit.

AKČNÍ SLEVA NA TENTO BYT DO ODVOLÁNÍ: 1.000.000 Kč

Cena nemovitosti po slevě: 5.999.000 Kč

Kuchyňská linka se všemi spotřebiči a textílie na míru: 299.000 Kč (běžná cena 500.000 Kč)

Cena sklepu: 79.000 Kč

Provize a právní servis: zdarma

Vypracovaný projekt na moderní vybavení interiéru k dispozici: zdarma (běžná cena 28.500 Kč + DPH)

BONUS: sleva 20% na služby bytového architekta

Daň z převodu nemovitosti: 3% z ceny nemovitosti

možnost hypotečního úvěru: ANO, zajistíme zdarma, výhodné úrokové sazby okolo 3%p.a. (dle aktuální nabídky banky)

Galerie obsahuje i vizualizaci bytu v moderním stylu.

Prague 9 Absolutely luxurious affair - a representative apartment in the villa of 20 last century!

Representative apartment 4 + kk, 125 m2 in a quiet and private villa, a cultural heritage monument built in the 20th of past century in the Czech original architectural style rondocubism. Thanks to a sensitive reconstruction and absolute privacy, you will feel like in a castle. The villa is surrounded by nature, a forest park with a river Rokytka, but with good availability of the city center. The apartment itself is spacious, sunny and very quiet, with high ornate ceilings. Due to the layout of rooms can also be used as a representative office, or a combination of office and housing.

The apartment consists of a large dining room (30 m2) with a stylish semicircular recess with three windows, offering a nice view and pleasant place to sit with coffee or afternoon tea. The unique semi-circular lounge in style of "Oval Office in the White House" with 5 large windows, suitable for reception and representative visits, or usable as a living room. Another room is furnished as a study, following a change in equipment can be used as a playroom. Last room is generous bedroom, which has more than 25 square meters. To the bedroom belongs large balcony and also a stylish bathroom with tub and toilet. Bathroom has three windows, so you can see from the tub directly into the countryside and the sky. The second bathroom is accessible from the hall.

Entrance to the villa is also very representative. You will be amazed with wooden staircase with original banister, further decorative wood inlaid ceilings and exposed frescoes on the walls up to 10m high. The entire complex provides complete privacy and security. The services included in the standard fees are Internet, satellite, advance paymnets for energies, private parking, gardening and greenery, security and reception, possibility to use fitness and sauna and playground on site. Highly variable and wide range of other premium services as agreed.

Magical enviroment, unique 'genius loci', my recommendation!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu110746
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha125
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.