Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 70 m² bez realitkyBaarova , Praha - Michle

Určeno ke spolubydlení
Baarova , Praha - Michle
Měsíční nájemné6 000 Kč


Hľadám skvelých spolubývajúcich(najideálnejšie kamarádky čo odchádzajú na víkend mimo).Dám do prenájmu dve nepriechodné izby v prízemnom bytíku na Prahe 4.Dve izby sú orientované do záhrady, ktorá k bytu patrí.Tretia izba je pod úrovňou ulice, tým ale že je na druhej strane bytu je 100%súkromie zaručené.Byt je po kompletnej rekonštrukcii, zariadený, v izbách sú skrine a postele s nočnými stolíkmi.v byte je vysokorýchlostný internet a k dispozícii je i TV v spoločnom kuchyňo-obyváku.Jeden pokoj je za 5500 a druhý za 6000,-Kč.Pokojíčky budú k dispozícii od 1.1.2011.Fotky pošlem na vyžiadanie.

Hello...I´m looking for the great flatmates for the flat 4+kk in Prague 4(70m2).Flat and rooms are furnished.There is a internet and TV as well.flat is a bit untypical but restored...can send a pics to the email.. on the reguest.One room is for 5500,-Kč and other 6000,-Kč/per month.Available from the 1.1.2011

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu110783
Dispozice4+kk
Typ budovyCihla
Plocha70
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.