Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 150 m² bez realitkyHradce, Stříbrná Skalice - Hradec u Stříbrné Skalice, Středočeský kraj

Hradce, Stříbrná Skalice - Hradec u Stříbrné Skalice, Středočeský kraj
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nejen pro milovníky romantiky a klidu se nabízí patrová novostavba energeticky úsporného rodinného domu 4+1 (147,94 m2) ve Stříbrné Skalici, nacházející se v malebné krajině Posázaví, nedaleko Sázavy s dobrou dostupností do Prahy.

RD je hotový, zkolaudovaný v roce 2011 a připravený k okamžitému nastěhování.

Dům je situován na vlastním pozemku o rozloze 1239 m2 s úžasným výhledem na okolní lesy a pahorky, bez přímých sousedů...v blízkosti lesa a louky, s možností vybudování zahrady dle vlastních představ.

V přízemí se nachází chodba (6,19 m2) se vstupem na WC (4,28 m2) a do kotelny (4,56 m2). Na druhé straně chodby je vstup do obytné části, která zahrnuje kuchyň, prostor pro jídelnu a obývací pokoj s francouzským oknem (celé 58,84 m2). Ke kuchyni dále náleží prostorná spíž (4,44 m2). Z obytné části se vstupuje po masivních dřevěných točitých schodech do 1. NP. Zde se nachází chodba (5,65 m2), ze které je vstup do tří pokojů (13,88 a 2x 19,19 m2) a dále do prostorné koupelny (13,72 m2) s podlahovým vytápěním, luxusní vanou, skleněným sprchovým koutem, dvěma umyvadly a s WC.

Vytápění celého domu je řízeno počítačem s kombinací elektřina, solární panely a krbová vložka s výměníkem. Rodinný dům je proveden jako dřevostavba ze sendvičového sedmivrstvého zdiva. Dům je osazen pětikomorovými bezpečnostními plastovými okny v provedení bílá / zlatý dub a všechny tyto okna včetně francouzských mají bezpečnostní venkovní žaluzie. Vchodové dveře jsou se speciálním nevylomitelným ocelovým rámem. Na střechu je použita pálená taška Tondach. Po celém domě je rozveden centrální vysavač s vývodem mimo dům. V domě jsou připraveny anténní rozvody a rozvody pro internet. Dům má vlastní artézskou studnu (vrt 35m) s vodou vysoké kvality. Dále je dům vybaven vlastní čističkou odpadních vod a velkou jímkou (18m3) s přípravou na připojení ke kanalizaci.

Opravdu tiché a klidné místo v překrásném prostředí vhodné k luxusnímu bydlení či rekreaci. Okolí skýtá mnohé možnosti houbaření, cyklistiky, turistiky, relaxace apod.

Veškerá občanská vybavenost je ve Stříbrné Skalici. Vřele doporučuji !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu110823
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
Podlaží1
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.