Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 86 m² bez realitkyŘehořova, Praha - Žižkov

Řehořova, Praha - Žižkov
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Světlý stylový mezonet s výhledem na Prahu situovaný v 5. a 6. patře činžovního domu poblíž parku Vítkov a Riegrovy sady s dobrým dopravním spojením do centra v kompletně rekonstruovaném domě s výtahem. Byt nabízí vstupní halu s vestavěnými skříněmi, otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyňským koutem a jídelnou, plně vybavená kuchyň, dále 2 ložnice s vestavěnými skříněmi, koupelnu WC v každém patře. V okolí je veškerá občanská vybavenost včetně školky, škol a lékařů. Poloha vynikají 15 min. od centra.

Bright stylish apartment with stunning views of the city on the 5th and 6th floor of an apartment building situated between Riegrovy sady and Vitkov. The apartment has an entrance hall with built-in wardrobes, an open-space living room with kitchenette and dining area, two further bedrooms (one with a built-in wardrobe), bathroom, and WC on each floor. Wood laminate floors, tiles, smoke detectors, and security doors. The apartment is 86 m2 and is in a completely reconstructed building with lift. Well connected to public transport, the flat is a15 minutes walk to Vaclavske namesti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu110972
Dispozice3+kk
Podlaží5
Plocha86
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.