Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 450 m² bez realitkyVykáň 9, Vykáň - Vykáň, Středočeský kraj

Vykáň 9, Vykáň - Vykáň, Středočeský kraj
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 826 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím statek s 2 domy, stodolou s velkou zahradou velmi dobře dostupnou z Prahy ( 15 min. Černý most)ideální pro rodinu s dětmi

Dům je rekosntruovaný ve stylu fracouzského venkova s krbem. Má dispozici 3 + kk ( 90 m2), nová střecha,nová eurookna dřevěná, podlahové topení a elektrické vedení, omítka 2010. Voda čerpána z vlastní studny, odpad tříkomorový septik.

Na pozemku o rozloze 1 525 m2 se nachází druhý dům a stodola připravené k rekonstrukci. zahrada umožňuje pěstovat cokoliv či budovat bazén. V okolí krásné cyklostezky, přírodní koupání, velmi dobrá dostupnost i do Čelákovic či Českého Brodu.

I offer a farm with 2 houses and barn with big garden ( 1525 m2)very well accessible from Prague ( 15 min. to Černý most) ideal for a family with children or creative person. One house is reconstructed in French rustic style with fireplace. It is 3 + kk (90 m2) new roof, new Euro windows, new floor heating and electricity system, facade 2010. Own well, septik tank. There is the second house and barn ready for reconstruction. Necessary to see. Ideal region for cycling, swimming, tourism. Near is Celakovice with all civic availabilities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu111155
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha450
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.