Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 90 m² bez realitkyVoršilská, Praha - Nové Město

Určeno ke spolubydlení
Voršilská, Praha - Nové Město
Měsíční nájemné10 000 Kč


Nabizim spolubydleni v prostorném světlém bytě v naprostém centru Prahy, poblíž Národního divadla.Pokoj je samostaný,velký,zařízený,kuchyne a koupelna jsou spolecné,záchod je samostatný.Cena zahrnuje veskeré poplatky, včetne wifi a energií,k dispozici veskeré lůzkoviny i rucníky.V bytě je pračka,kuchyň je vybavena-elektrický vařič,nadobí,lednice,mikrovlnka,varna konvice.V sousednich pokojích bydlí 2 osoby - Ital a Americanka,spolehliví nekonfliktní.Pokoj je vhodný pro 1 az 2 osoby, např. mladý pár,spolužáky.Smlouva není problém, depozit nepožaduji.

I offer a room in a large flat in the real centre of Prague, near the National Theatre.The room is large,separated,furnitured,kitchen and bathroom are shared,toilette is separated.All energies and wifi is included.There are also linen and towels.There is also washing machine,in the kitchen there is el.cook,MO,cattle,fridge,dishes.There are actually 2 people in other rooms,1 italien boy and an american girl -nice,responsible people without conflicts.The room is convenient for 1 or 2 persons,fex.couple or friends.The agreement is no problem,I dont ask the deposit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu111377
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha90
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.