Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 45 m² bez realitkySvitákova, Praha - Stodůlky

Svitákova, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu pěkný byt v novostavbě na metru Stodůlky o velikosti 1+kk + balkon (35 + 10 m2). Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží z pěti se žádanou orientací na západ - z terasy je nádherný volný výhled do zeleně. Jedná se o byt a dům s moderní a originální architekturou. Vše je v luxusním provedení, vkusné barvy, kvalitní sanita, dlažba i plovoucí podlaha. Vchod do domu je zajištěn digitálními kartami. Lokalita s veškerou občanskou vybaveností, stanice metra B Stodůlky 3 minuty pěšky od domu, do centra 15 minut. V bytě je kuchynska linka. K bytu náleží komora 3m2 přímo na patře, s bezpečnostními dveřmi (pro kolo, lyže apod.) Výborná dostupnost autem na pražský okruh.

For rent 1+kk, 45m2 with balcony (35 + 10m2), private owner. The apartment is on the second floor of a brick building from year 2010. Safety main door. The apartment is partly furnished. Option to arrange fast speed Internet. Great amenities (shops, restaurant, Prokopské údolí) and public transport availability. Metro „Stodůlky“ only 3 minutes by walk. Free parking available in front of the apartment building. Monthly rent CZK 9 500,- + total fees CZK 2000,- (include services). Airport Ruzyně only 10 minutes by car, 20 minutes by bus.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu111423
Dispozice1+kk
Podlaží2
Plocha45
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.