Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyHrubého, Praha - Kobylisy

Hrubého, Praha - KobylisyVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč


Plně vybavený byt minutu chůze od metra Ládví, všude nová okna, zcela nová koupelna s pračkou(zděné jádro, wc zvlášť), nová kuchyň včetně věstavěných spotřebičů (sporák s troubou, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, lednice, volně propojené s obývákem, kuchyň je přístupná jen z obýváku), obývací pokoj s nábytkem a sedací soupravou - plovoucí podahy. Z ložnice a pokoje je výhled do lesa. Vstupní bezpečnostní dveře. Ložnice jsou neprůchozí. Byt se nachází v rekonstruované zateplené budově s výtahem. V okolí ideální infrastruktura: multikino, školy, školky, nákupní cetrum, pošta, banky, sportovní hřiště a spousta sportovního vyžití (posilovna,tělocvičny..), v blízkosti les - Ďáblický háj. Byt je nekuřácký, volný dle dohody od 1.1. 2016

Fully equiped flat, 1 min walk from metro station Ládví, after reconstruction: new Windows, new bathroom with laundry machine, WC in separate room, new kitchen with bulit-in appliances (stove with oven, microwave, dishwasher, refrigerator). Loosely connected with the living room, the kitchen is only accessible from the living room), living room with furniture and sofa. From the bedrooms view on the forest. Entrance security door. Bedrooms are separated. The apartment is located in a renovated insulated building with an elevator. Nearby ideal infrastructure: cinema, schools, kindergartens, shopping center, post office, bank and lots of sports activities (gym, ..) near forest - Ďáblický les. The apartment is non-smoking, free according to the agreement from 1.1. 2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu111636
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.