Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 28 m² bez realitkyVavřenova, Praha - Braník

Vavřenova, Praha - Braník
Cena1 460 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 263 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Okamžitý prodej volného bytu v osobním vlastnictví v 7. patře 13-ti podlažního panelového domu s výtahem; tzv. garsonka o výměře 28 m2, ke které náleží i sklep. Je částečně zařízený – stěna + pračka + mikrovlnka; telefon.linka.

Byt je na Praze - Lhotce (blízkost Novodvorské) v ulici Vavřenova, je orientován na jihozápad. Poskytuje nádherný výhled na Prahu. Je velmi dobře dostupný MHD (bus) - na zastávku metra Kačerov, Budějovická,Chodov,Na Knížecí,Smíchovské nádraží; bus Vršovice, Nádraží Braník, Nemocnice Krč. V lokalitě dobrá občanská vybavenost, Kulturní centrum Novodvorská, divadlo; sportoviště (zim.stadion); obchodní středisko (BILLA, ALBERT), v dosahu Nemocnice Krč. V území též městská zeleň – Michelský les, Lhotecký les, Kunratický les.

Byt je po částečné zdařilé rekonstrukci; sestaveno zděné jádro, realizována přestavba koupelny a WC, vrámci které byla položena dlažba; v pokoji je korek; instalována plastová okna. V domě provedena obnova rozvodů vody, instalovány nové výtahy; dům je celkově zateplen.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu111697
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha28
Podlaží7
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.