Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 145 m² bez realitkyKrokusová, Zvánovice - Zvánovice, Středočeský kraj

Krokusová, Zvánovice - Zvánovice, Středočeský kraj
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Novostavba krásného domu, cca. 140 m2, Praha Východ, tiché prostředí, zeleň. Dům má dvě ložnice v přízemí a tři v prvním patře, moderní kuchyň, 2 koupelny s vanou i sprchou, centrální vysavač, alarm a terasu, podlahy jsou plovoucí a dlažba. Velký pozemek je oplocen a je na něm kryté parkování pro 2 vozy. Snadná dostupnost PID a služeb.

Beautiful, newly built large family house in a quiet neighbourhood surrounded by greens in Prague východ, Květnice, Krokusová The house has 5 bedrooms, living room, modern kichen, 2 bathrooms. The kitchen is equipped with a refrigerator, electric oven and dishwasher. On the ground floor there are 2 bedrooms, entry hall, large kitchen, living and dining room, technical room, work room, bathroom with a shower and a cloak room. On the 1st floor there are two bedrooms and bathroom with a tub. The house has an alarm and a central vacuum and a large deck. The floors are tiled and laminate. It is heated by gas. Parking for 2 cars in a covered space within the fenced large lot whch is easy to maintain. The neighbourhood is quiet, surrounded by greens. Easy access to local shops and city transport.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu111845
Dispozice5+1
Podlaží2
Plocha145
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.