Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 5+1 • 181 m² bez realitkyU Družstva Práce, Praha - Braník

U Družstva Práce, Praha - Braník
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu 181 m2 kancelářských prostor v 1. a 2. nadzemním podlaží rodinného domku na Praze 4. Dům je situovaný v klidné lokajitě. K prostorám patří 2x kuchyňský kout s kuchyňskou linkou vybavenou lednicí, mikrovlnkou a myčkou. Dále se zde také nachází jedna vana a sprchový kout. Dvě toalety jsou odděleně od koupelny. K dispozici jsou PC sítě po obou patrech včetně serveru, připojení k internetu ADSL (O2), telefon. Na podlahách jsou koberce a dlažba, topení je plynové etážové. Parkování je možné před domem. Kanceláře se nachází v pěkné lokalitě, která má dobrou dopravní dostupnost - nedaleko je autobusová zastávka, cca 5min do stanice metra C - Budějovická. K nastěhování od leden 2011.

We offer to rent nice office space of an area of 181 m2 in a desired location of Prague 4 – Braník. The premises are located on the 2nd and 3rd floor of a family house situated in a quite area with a good transport connection. There is a bus stop near the house and metro “C” Budějovická is only about 5min away. There are two kitchenettes equipped with refrigerator, microwave and dishwasher. There is also a shower, bathtub and two separate toilets. Heating in a building is gas. The floors are tiles and carpets. Both floors have computer network, including a server, internet connection ADSL. Parking is possible in front of the house.

Premises available from January 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu112038
Dispozice5+1
Podlaží1
Plocha181
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.