Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 2240 m² bez realitkySrnín, Srnín - Srnín, Jihočeský kraj

Srnín, Srnín - Srnín, Jihočeský kraj
Cena3 333 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 135 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům z roku 1936 leží na konci vesnice směrem na Křemži. Byl plně rekonstruován. Je z poloviny podsklepen, zateplen, má novou krytinu, plastová okna, voda, elektřina, plyn mají nové rozvody. Všechna okna, kromě střešních mají žaluzie. Z předsíně se vchází do prádelny s vanou, teplou i studenou vodou. Dále se z předsíně vchází do haly domu se schodištěm a jsou tu dveře do kuchyně, obýváku, koupelny, WC a sklepa. V kuchyni je kuchyňská linka s vestavěnou el. troubou, sklokeramickou deskou a vestavěnou myčkou. Z kuchyně je po dvou schodech přístup do jídelny a kolem barového pultu do obývacího pokoje. Zde je krb s výměníkem, který je napojený do systému topení a lze jím tak vytápět celý dům. V případě potřeby s ním lze ohřát také vodu v bojleru. Jinak je bojler napojen na noční proud a je umístěn ve sklepě. Ve sklepě domu je plynový kotel, kterým lze také dům vytápět a ovládá se na panelu v obýváku. Vedle kotle je bojler na vodu vytápěný taktéž plynem, který jsme z ekonomických důvodů nahradili bojlerem větším, na elektřinu. Oba jsou, ale funkční a provozuschopné. Koupelna má dvě vestavěná umyvadla, rohovou vanu, sprchový kout a vyzděné skříňky opatřené dvířky. WC je samostatné, je zde i malé umyvadlo. V podkroví jsou tři pokoje. Jeden se zvýšeným stropem, až do štítu domu, druhý menší, pro hosty a třetí se šatnou. U domu jsou dále přístavky - dílna, dřevník a garáž. Na dvoře je cca 8m hluboká studna, používaná na zavlažování zahrady. Na zahradě je pergola s krbem a udírnou o velikosti 4x4metry a skleník o velikosti 2,5 x 6 metrů. Na části oploceného pozemku stojí na domek starý cca 6let, o velikosti asi 6x4m, se zvýšeným podkrovím, užívaný jako zahradní domek. Je sem přivedena voda a elektřina. Na této části pozemku je také jezírko o rozměru cca 4x4 metry. Dům chrání rozestavěná plotová zeď ze štípaných cihel, zbytek pozemku je od silnice kryt tújemi. Na pozemku je ořešák a sad s plodícími stromy. CENA K JEDNÁNÍ - DOHODA JISTÁ.

House of 1936 located at the end of the village towards Křemže. It was fully renovated. The half basement, insulated, has new roofing, vinyl windows, water, electricity, gas distribution systems are new. All windows have shutters except the roof. The foyer leads into a laundry room with bath, hot and cold water. Furthermore, the entrance hall to hall house with a staircase and there are doors to the kitchen, living room, bathroom, toilet and a basement. The kitchen is a kitchen with built-in e-mail. oven, ceramic hob and built-in dishwasher. The kitchen is two steps approach to the dining room and around the bar in the living room. There is a fireplace with a heat exchanger, which is connected to the heating system and can be used to heat the entire house. If necessary, it can also heat the water in the boiler. Otherwise, the boiler is connected to the current night and is located in the basement. In the basement is a gas boiler, which can also heat the house and controlled by the panel in the living room. In addition to boiler water boiler is also heated gas, we have economic reasons to replace a larger boiler for electricity. Both are, but functional and serviceable. The bathroom has two built-in sinks, corner tub, shower and walled cabinet doors fitted. Toilet is separate, there is a small sink. In the attic are three rooms. One with high ceiling, to shield the house, a second smaller, guest cloakroom and third. The house is further extensions - workshop, woodshed and garage. The yard is about 8 m deep, used for garden irrigation. The garden has a pergola with a fireplace and smokehouse on the size of the greenhouse and 4x4metry 2.5 x 6 meters. Portions of fenced land is to house about 6 years old, about the size of 6x4m, increased attic, used as a garden house. It brought in water and electricity. This site is part of the lake about the size 4x4 meters. The house protects the unfinished fence of chipped brick wall, the rest of the land is the road cover rotates. The plot is a walnut orchard of trees plodícími. THE PRICE - AGREEMENT course.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu112133
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha2 240
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.