Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 65 m² bez realitkyZbynická, Praha - Radotín

Zbynická, Praha - Radotín
Měsíční nájemné6 700 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč


„...mezi městem a přírodou...“

Hledáme umělce (výtvarníka, fotografa, či jinak umělecky zaměřeného jedince, případně skupinu). Rádi pronajmeme náš ateliér v centru Prahy Radotína.

Prostor lze využít k tvorbě, případně i k přespávání. Počátek pronájmu možný ihned, či během tří měsíců (dohoda). Vchod vnitroblokem (dvůr v rekonstrukci).

Vlastní koupelna se sprchovým koutem a WC (koupelna je vč. přípojky na pračku), kuchyňská linka. Více je vidět na fotografiích.

Rozloha 65 m2, nájemné 6700 Kč, záloha na energie 1800 Kč (vyúčtování 2x ročně). Vratná kauce 8500 Kč. Připojení k internetu zdarma.

Není nutno podepisovat žádné další smlouvy s dodavateli služeb - přeúčtování od majitele. Zdarma opravíme případné vady v ateliéru vzniklé opotřebením. Zapůjčíme nářadí na smontování nábytku.

Vytápění plynové, plovoucí podlaha. Prostor nemá okno, lze větrat dveřmi (částečně prosklené) či ventilací.

Prostor se nachází na hezkém a klidném místě v Praze-Radotíně. Výborné vlakové spojení do centra Prahy (doba jízdy na Hlavní nádraží 17 minut, Smíchovské nádraží 9 minut, interval ve špičce 10 minut, mimo špičku 30 minut, ve vlaku platí pražská opencard). Též dostupnost na Pražský okruh je výborná.

V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost – mj. dva velké obchody s potravinami, večerka, pošta, banka, kino, lékárna, kostel a bohaté sportovní zázemí (tenisové kurty, hřiště na plážový volejbal, multifunkční sportovní hala, cyklistická stezka podél řeky Berounky, 10 minut chůze ke koupališti v blízkosti řeky Berounky (Biotop Radotín)).

Upozornění: V sousední místnosti je truhlárna - zvýšení hlučnosti v průměru cca půl hodiny denně. Dům je nekuřácký. Přímo od majitele, žádná provize se nehradí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu112233
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha65
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.