Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu • 230 m² bez realitkyK Měchurce, Praha - Košíře

K Měchurce, Praha - Košíře
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Dlouhodobý pronájem zrekonstruovaného rodinného domu se zahradou (267 m2) v lokalitě rodinných domků poblíž Malvazinek v Praze 5. U domu je velká garáž (58 m2) s možností vytápění, s přístupem z komunikace i ze zahrady. V suterénu je místnost, vhodná pro posilovnu (18 m2). V přízemí je obývací pokoj (28 m2), zařízená kuchyň s kombinovaným sporákem a myčkou a WC. V 1.patře jsou tři pokoje (14, 15 a 7 m2) a koupelna s vanou a WC. V podkroví je pokoj s kuchyňským koutem (38 m2) a s klimatizací a koupelna se sprchovým koutem a WC. Do objektu jsou zavedeny 3 telefonní linky (v současné době odpojené). V objektu je nainstalována požární a zabezpečovací signalizace s možností připojení na pult centralizované ochrany, satelit s rozvody signálu a strukturované datové rozvody včetně pevných telefonních linek a WiFi.

Objekt je vytápěn kondenzačním plynovým kotlem s automatickou ekvitermní regulací a s centrálním ohřevem užitkové vody.

Recently remodelled family house with a garden (267 m²) located in a quiet residential area near Malvazinky area in Prague 5. Attached is a heated four car garage. Finished basement is suitable as a fitness room.

On the first floor there is a completely remodelled kitchen, equipped with an electric/gas range and a dishwasher, and a WC.

On the second floor there are three bedrooms (14 m², 15 m² and 7 m²) and a new bathroom with a bathtub and WC.

In the air conditioned attic there is a large room (38 m²), bathroom (shower plus WC) and a kitchenette.

The whole premise is heated with a new high efficiency gas condensing heater equipped with central heating of the service water.

There are also installed fire and safety detectors with a possibility to be connected to a centralized control panel, a satellite dish with a signal and data distribution including WiFi. Three telephone land lines are installed, not activated.

Leasing of the whole premises is available. The monthly payment is 25.000 CZK / 1.000 EUR + utility fees (electricity/gas/phone lines).

Call telephone number: + 420 603 48 34 48

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu112604
DispoziceOstatní
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha230
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.