Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyZborovská, Praha - Smíchov

Zborovská, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč


RK nevolat!

Nabízím k pronájmu byt 2+kk v klasickém činžáku na Smíchově, blízko nábřeží. Byt je orientovaný do naprosto tichého dvora. Byt prošel nedávno rekonstrukcí. Skládá se z pokoje se spacím patrem, nově zařízené kuchyně s lednicí, sporákem a troubou, koupelny se sprchovým koutem a pračkou a odděleného WC. V bytě je dostatek úložných prostor. V okolí je veškerá občanská vybavenost, kousek je Albert, o malý kousek dál Centrum Nový Smíchov s Tescem, spoustou dalších obchodů a multikinem, blízko na Petřín, Dětský ostrov, Portheimku. Parkování možné na ulici, sice není bez problémů, ale místečko se vždycky najde.

I offer 1-bedroom apartment for rent. It is located at Smíchov, close to the riverbank, in the walking distance to the city centre. The apartment is oriented to the calm courtyard. The apartment was recontructed recently. There is 1 room with a cealing bed, newly equiped kitchen with a fridge, stove and oven, bathroom with shower and washing maschine and separate toilet. There is a lot of storage space. In the surrounding there are all the necessary shops, Albert, Tesco, restaurants, cafes, cinemas. It is possible to park on the street.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu112854
Dispozice2+kk
Podlaží4
Plocha45
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.