Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 83 m² bez realitkyOtradovická, Praha - Kamýk

Otradovická, Praha - Kamýk
Cena2 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 521 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Byt v družstevním vlastnictví 3+1 L 82,5m², 12.patro s krásným výhledem, orientace V-Z. Dům je zateplen, nová střecha, plastová okna. Byt prošel kompletní rekonstrukcí , má zděné jádro, nové elektrické rozvody, nové radiátory, dřevěné a dlaždicové podlahy, zasklenou lodžii, tepelné i zvukové izolace, žaluzie, předokenní rolety v ložnicích, dveře Sapeli, bezpečnostní vchodové dveře. V okolí plná občanská vybavenost, dostupnost na metro Kačerov a Smíchovské nádraží. Možnost hlídaného parkování před domem.

Bright, spacious, recently reconstructed 3+1 apartment for sale. The property consists of 2 bedrooms, a walk-in wardrobe, separate living and kitchen areas, bathroom, WC and a balcony with glazing. Tiled and cherry wooden floors throughout. A storage area in the basement is included with the property. It is located on the top floor of a 12 storey panel building with windows that are both west and east facing (electric external blinds on bedroom windows). The location is close to all amenities and public transport, with links to Smichovske Nadrazi and Kacerov metro stations. Available for viewing. Secure parking available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu113021
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha83
Podlaží12
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.