Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyBYT s GARÁŽÍ - Braník, Ve studeném, Praha - Braník

BYT s GARÁŽÍ - Braník, Ve studeném, Praha - Braník
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 797 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


NABÍZÍM I ODMĚNU 100´000,-KČ ZA SEHNÁNÍ VÁŽNÉHO ZÁJEMCE !!! (Platí i pro RK - veškeré formality s převodem si již sám vyřídím)

Nabízím k prodeji velmi pěkný BYT 2+1 + 2 LODŽIE (za 2´600´000,-Kč) možno i s GARÁŽÍ (+ 300´000,-Kč)

v krásné lokalitě Prahy 4 - Braníku, ul.Ve studeném 1294/17, (zeleň-les), velký soukromý travnatý areál s dětským hřištěm.

Byt je cihlový, příjemně a dobře dispozičně řešený, 53m2 + lodžie 2x7m2, garáž 18m2 (s elektřinou, topením a vodou).

DV jednání o převodu do OV, anuita cca.20tis., měsíční poplatky (zálohy a fond oprav): cca.3.500,-Kč, poslední čtvrté podlaží bytového domu (bez výtahu), zděné jádro, koupelna s vanou, WC oddělené, orientace na V (ložnice s lodžií) a JZ (ob.pokoj a kuchyň s lodžií), velká okna - dostatek slunce a světla, vlastní sklep 2.5m2, možnost využití spol. kočárkárny.

Byt je po částečné rekonstrukci včetně plast. oken připraven na dokončující práce (dlažba a obklady), nabídka je bez zařízení.

MHD (i noční) vzdálena cca.1 minutu chůze (400m), škola, školka, pošta, lékař, kina, divadla (pro dospělé i dětské), sport (minigolf, tenis, cyklostezky, fotbalové hřiště, zimní stadion, plavecký bazén), psí cvičiště, restaurace, obchody a nákupní centra vše vzdáleno do 3 min. autem či MHD (do 2km), cesta do centra trvá cca. 20 min..

VHODNÉ I JAKO INVESTICE !!! (žádaná lokalita, po převodu do OV vyšší hodnota, možno i pronajímat c.15tis./měs. byt s garáží)

(RK - můžete volat)

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu11320
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha67
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.