Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyKaráskovo Náměstí, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Karáskovo Náměstí, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Slunečný byt v příjemném prostředí Karáskova náměstí s výhledem do zeleně parku. Vhodný pro pár nebo 2-3 studující. Pokoje (13 a 22,5 m2) jsou neprůchozí. Dům i byt jsou po částečné rekonstrukci - fasáda domu, plastová okna, kuchyňská linka s varnou deskou a malou vestavěnou lednicí, v pokojích původní parkety, vlastní plynový kotel, individuálně nastavitelná topná tělesa v každé místnosti, koupelna s vanou, toaleta samostatně. V dosahu městské dopravy, parkování před domem. Možnost využít velký sklep.

Sunny flat with nice surrounding, outlook on park. 2 rooms (13 a 22,5 m2) with individual entrance. Flat is partially reconstructed - plastic windows, kitchen with small fridge, central boiler in bathroom, individual heating in each room. Public transport in walking distance. Parking in front of house. English speaking owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu113275
Dispozice2+1
Podlaží2
Plocha60
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.