Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu • 110 m² bez realitkyHviezdoslavova, Ostrava - Radvanice, Moravskoslezský kraj

Hviezdoslavova, Ostrava - Radvanice, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronájem velmi pěkného, slunného RD s velkorysou terasou a dvěma oddělenými byty 2 x 2+1. U domu je pěkná menší zahrada a je podsklepen velkým sklepem, skladem na ovoce, dílnou a dvěmi garážemi s dálkově ovládanou bránou. Nachází se v bezprostřední blízkosti obchodu, zdravotního střediska, LŠU a školy, má velmi dobré spojení do centra autem nebo autobusem 9 minut (bus č. 29, 30 , 28, 38, 23) Zařízený byt v 1.NP, kde se nachází velká kuchyně s kuchyňskou linkou a vstupem na terasu, dva pokoje po 16 m2, koupelna s toaletou a sprchovým koutem. Byt je vybaven elektrickým sporákem, lednicí a nábytkem. V 2.NP je nezařízený byt(k dispozici pouze starší nábytek), kde se nachází hala s kuchyňským koutem, koupelna s toaletou a sprchovým koutem a dva světlé podkrovní pokoje po 16 m2. Dům je po rekonstrukci – dřevěná eurookna, dlažby a plovoucí podlahy. Má příjemné proporce a je kvalitně zateplen, vytápění je zajištěno novým plynovým kotelem s rozvody do ÚT. Cena pronájmu 17.000.-Kč/měs + záloha na služby a energie 4.000. Složení vratné kauce ve výši dvou měsíčních nájmů při podpisu smlouvy (bude vrácena při ukončení smluvního vztahu).

Rent of a very nice sunny house with two separated flats , each with a kitchen, bathroom and two living rooms. There a large cellar with two garages and a small nice garden. The flat on the first floor has entrance to a large terrace and is equipped with furniture, stove and refrigerator. The flat in the second floor is not equipped with furniture. There is a shop, doctor, school and school of art next to the house and has a very good connection to the centre of the town, 9 minutes with a car or bus (bus Nr. 29, 30 , 28, 38, 23) The house has been reconstructed, warmed up and is heated with gas. Monthly rental 17.000 CZK + advance payment of 4.000 for services and energy. We expect a deposit guarantee amounting two monthly rentals , which will be remitted at the end of the rental. For any other information please contact me on josef.haluza@seznam.cz or just call on mobile 606314240.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu113289
DispoziceOstatní
Podlaží3
Užitná plocha110
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.