Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 83 m² bez realitky1. máje, Unhošť - Unhošť, Středočeský kraj

1. máje, Unhošť - Unhošť, Středočeský kraj
Cena2 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 440 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Popis: Nabízíme Vám družstevní byt 4+1 s garáží, o velikosti 83m2, v přízemí ze 3p, cihlového domu, orientace oken V,Z. Dům má nové vchodové dveře, nové stoupačky v plastu, nová střecha. K bytu náleží nová zděná koupelna s vanou a umyvadlem, WC, zánovní kuchyňská linka - s vestavěnými spotřebiči- elektrická varná deska, digestoř, myčka, podlahová krytina dlažby+ koberce, v celém bytě nová plastová okna , nové bezpečnostní dveře, nový plynový kotel pro vytápění a ohřev TUV,prostorný sklep s dveřmi, vysokorychlostní internet na domě. Měsíční poplatky činí 3200 Kč/měs. Garáž pod domem o velikosti 21m2 je zde zavedena voda a elektřina.Pouze 6 bytů ve vchodu. Výborná poloha – veškerá občanská vybavenost, velmi dobré spojení do Prahy. Anuita uhrazena.

We offer a cooperative apartment 4+

+ incl. garage, 83m3, ground floor of 3 floors, built of bricks, windows E,W. The house has a new front door, new plastic rising pipes, new roof. The accesory is a new bath room, WC, almost new kitchen unit with integrated devices, electrical hotplate, digestor, floors of tiles and carpets, in all apartmet plastic windows, new safety doors, new gas kettle, electric water heating, large cellar, garage 21 m2 incl water and electricity. Only 6 apartments in the gate. Very good location, civic amenities, very good connection to Prague. Annuity is paid.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu113312
Dispozice4+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha83
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.