Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 175 m² bez realitkyCentrální, Zvole - Zvole u Prahy, Středočeský kraj

Centrální, Zvole - Zvole u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronajmeme novostavbu z roku 2005, slunný, velice krásně architektonicky řešený dům(poslední řadovka-atyp)

Spodní patro: Předsíňka, koupelna s toaletou, sprchovacím koutem se skleněnou zástěnou a umývadlem. Komora s pračkou se sušičkou a lednicí. Kuchyňská linka s mramorovou deskou, mramorový jídelní stůl je součástí linky, která je vybavená elektrospotřebiči. Nová dotyková horkovzdušná trouba, dotyková varná deska, myčka, nerez velká lednice. Kuchyňský kout sousedí s obývacím místem,topení v podlaze. Francouzským oknem je vstup na terasu s elektrickou markýzou. Zahrada cca 600m.Do poschodí vedou vede mramorové schodiště. Vrchní patro: Tři pokoje plus hala. Z jednoho pokoje vstup do prostorné šatny. Koupelna s toaletou, vanou a umývadlem. V podkroví možnost umístění věcí. K domu náleží prostorná garáž pro jedno auto a před garáží jedno parkovací stání.

Dům se nachází v klidné lokalitě rodinných domů, příjemné procházky po okolí, blízko les, rybník, dětské hřiště. V místě pošta a dva obchody se smíšeným zbožím. Dobrá dostupnost do Prahy, bus na Budějovickou.

We rent a new building in 2005, sunny, very nice outstandingly designed house (last house in a row -nonstandard)

Lower floor: hall, bathroom with toilet, shower with glass screen and wash basin. Chamber with wash machine with drying function and refrigerator. Kitchen with marble slab, marble dining table is part of the line, which is equipped with electrical appliances. New touch heat-air oven, touch hob, dishwasher, large stainless steel refrigerator. Kitchen adjoins the living room, floor heating. French window is the entrance to the terrace with electric awning. Garden approx 600 square meters. Steps to the floor are made from marble. Upper floor: Three rooms plus hall. There is an entrance from one room to the spacious locker room. Bathroom with toilet, bath and wash basin. The loft can hold things. The house has a spacious garage for one car and in front of the house is a parking place for next car.The house is situated in a quiet of family houses, nice walks around the neighborhood near the woods, pond. There are post office and two grocery stores nearby. Good access to Prague via bus to Budejovicka station.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu113401
Dispozice4+kk
Typ budovyCihla
Plocha175
VybavenoČástečně

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.