Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+1 • 200 m² bez realitkyKe Hřbitovu, Všenory - Všenory, Středočeský kraj

Ke Hřbitovu, Všenory - Všenory, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu: slunný, nově zrekonstruovaný, tichý rodinný dům ve Všenorech. Klidná lokalita nedaleko Prahy: 20 minut autem, 30 minut vlakem. Plně vybavená kuchyň, jídelna, obývací pokoj, 3 pokoje/ložnice, 2 koupelny (jedna se sprchovým koutem, druhá s vířivou vanou). Terasovitá zahrada s krytým grilem a nádherným výhledem na Brdy. Výborné umístění bez "dohledu" sousedů, 2 minuty do přírody. Garáž s automatickým pojezdem a kapacitou na 2 auta. Plynový kondenzační kotel (velmi úsporný), vodovod, telefonní linka. Ideální místo pro život v přírodě s dosahem velkoměsta.

Long term rental: Newly reconstructed, unfurnished family home in Všenory. Quiet and sought after location within easy reach of Prague: 20 minutes by car 30 minutes by train. West facing with superb views over the valley and two minutes walk from Brdy forest in a pleasant family friendly area. 200m2, fully equipped kitchen, 3 bedrooms, 1 bathroom, living room and dinning room, as well as a convenient covered barbeque and terraced gardens for entertaining. Garage space for two cars with automated door. Gas boiler, public waterline and telephone line. A beautiful property in a desirable area, ideal for living in the country and working in the city.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu113483
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha200
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.