Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyTuchorazská, Praha - Malešice

Tuchorazská, Praha - Malešice
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 923 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Družstevní byt 2+1 v klidné lokalitě v zrekonstruovaném šestipatrovém panelovém domě. Dům prošel v minulých letech rekonstrukcí (zateplení, plastová okna, rozvody elektřiny a stoupačky, střecha, chodba). Členský podíl je splacen, dům stojí na vlastním pozemku (odkoupen v loňském roce). Byt prošel celkovou rekonstrukcí (koupelna, WC, kuchyň, žaluzie, nové parapety, nové dveře, nové linoleum, trezor, bezpečnostní dveře …) V obývacím pokoji plovoucí podlaha, přívod kabelové TV, satelit + parabola. V kuchyni nová linka, plynový sporák, linoleum. Ložnice a obývací pokoj mají po 17 m čtverečních. K bytu je možno pronajmout balkon v patře. V domě je výtah, teplá voda a topení na teplárnu, orientace bytu je na jihozápad. Realitní kanceláře nevolejte.

K nastěhování: 1/12/2008

 I offer apartment 2 +1 in a quiet location in the reconstructed panel house. House has undergone in recent years reconstruction (thermal insulation, plastic windows, electricity distribution and riser, roof, the corridor). Apartment underwent a total reconstruction (bathroom, toilet, kitchen, blinds, new parapets, new doors, new linoleum, safe, security doors) ... In the living room floating floor, cable TV, satellite. In the new kitchen line, gas cooker, linoleum. Bedroom and living room are both 17m square. It is also possible to rent a balcony in sublevel. House is equipped with elevator, dwelling is south-west oriented. Contact: Mr. Zima, 724 157 459.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu11377
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha53
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.