Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 880 m² bez realitkyKomenského, Strakonice - Nové Strakonice, Jihočeský kraj

Komenského, Strakonice - Nové Strakonice, Jihočeský kraj
Cena5 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 448 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Komerční dům v centru okresního města na vlastním pozemku 220m2 ( zastavěná plocha ), skládající se ze suterénu - bývalá vinárna se zázemím, přízemí -bistro-herna se zázemím, první nadzemní podlaží- kanceláře - 7 kanceláří o velikosti 13 - 20 m2 s vlastním měřěním el. energie, dámské a pánské WC, komůrka, druhé nadzemní podlaží- jako první nadzemní. V domě osobní výtah. Půda v celé ploše- vhodná na vestavbu bytů. Dům celkově rekonstruován v roce 1975. Vytápění el. kotlem. Velmi vhodný na ubytovnu, nebo na výstavbu bytů. Možno též dlouhodobě pronajmout za cca 50 tis. měsíčně. Prodej lze též realizovat 50% hotově a zbytek na splátky, úročené běžným úrokem.

 Commercial house downtown district cities on own land 220m2 ( built-up area ), consisting from basement - former wineroom rear, ground floor -estaminet gambling club rear, first overhead story- offices - 7 office about sizes 13 - 20 m2 with own measured el. energy, ladies' and men's WC, cellule, second overhead story- first overhead. Indoors passenger lift. Soil in all of flat- fit on placing flats. House globally reconstructed in the year 1975. Heating el. kettle. Very fit on dormitory, or on build - up flats.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu11390
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha880
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.