Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 82 m² bez realitkyBzenecká, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Bzenecká, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj
Cena2 480 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 699 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme ke koupi byt v osobním vlastnictví 4+1 v městské části Brno-Vinohrady. Jedná se o prostorný, světlý byt v 5. patře sedmipodlažního panelového domu.

Užitná plocha bytu činí cca 82 m2 – obývací pokoj 20 m2, dvě ložnice 12 a 12 m2, pracovna 7 m2, kuchyň 12 m2, předsíň 10 m2, lodžie 6 m2. K bytu náleží jedna sklepní kóje o rozměrech 2 m2.

Dům byl z větší části revitalizován, má plastová okna, zateplené štítové zdi (zateplení fasády je v plánu), nový výtah, nové stupačky, nové poštovní schránky a nové automatické osvětlení spol. prostor.

Dispozičně je byt velmi dobře řešen, vstupy do všech místností jsou samostatné z prostorné předsíně, stejně tak do koupelny a na toaletu. Orientace kuchyně a obývacího pokoje s lodžií je na jih a dvě ložnice a pracovna na severní stranu.

Byt je v původním, ale velmi zachovalém stavu, s možností okamžitého nastěhování. Kuchyň je vybavena novou kuchyňskou linkou v rustikálním stylu, k dispozici je vč. spotřebičů (MW trouba, el.horkovzdušná trouba s grilem, sklokeramická varná deska, myčka, lednice s mrazničkou, výsuvná digestoř). V kuchyni je instalována nová plovoucí podlaha. V předsíni jsou vestavěné úložné prostory a šatní skříně. Je zde také provedena další instalace pro přívod vody a odpadní potrubí (pro pračku, výlevku nebo další umývadlo). Ostatní místnosti jsou bez stavebních úprav, stejně jako koupelna s vanou a samostatné WC. V koupelně je velké osvětlené zrcadlo a velké keramické umyvadlo vč. koupelnové skříňky.

Do bytu je přivedena kabelová televize, internet i možnost připojení pevné telefonní linky.

Vstupní dveře jsou opatřeny bezpečnostním kováním a zámkem.

Celkové měsíční náklady na provoz bytu činí cca 5.000,-Kč (kalkulováno na 2 osoby, mj. fond vlastníků, náklady na spol. prostory, voda a teplo apod.) + elektrická energie za vlastní spotřebu v bytě. V dosahu je veškerá občanská vybavenost - školy (i mezinárodní gymnázium), školka, zdravotnická zařízení, pošta, supermarkety, zastávky MHD, dětská hřiště a kompletní síť obchodů a služeb. V blízkém okolí je dostatek možností k procházkám (přilehlý les Akátky nebo Klajdovka) nebo vyjížďkám na kole. Dobré spojení do centra města.

Při rychlém jednání sleva. Byt přímo od majitele, žádná realitní kancelář. Prohlídka je možná po dohodě na tel. 603582898 nebo viz email.

Právní služby zajištěny.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu114028
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha82
Podlaží5
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.