Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyNučická, Praha - Strašnice

Nučická, Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronajmu částečně zařízený byt 2+1 o velikosti 65 m2 v 1. patře po kompletní rekonstrukci s novou koupelnou a záchodem. Na chodbě jsou vestavěné skříně, ve 2 neprůchozích pokojích zrenovované dubové parkety, plastová okna a nové dveře. V celém bytě jsou radiátory s regulovatelnými hlavicemi a k dispozici sklep. Byt se nachází v klidné lokalitě ve Strašnicích 2 minuty pěšky od zastávky tramvaje 26, 22 a 7 minut od stanice metra Strašnická nebo Skalka. Nedaleko jsou obchody i velká nákupní střediska. Připojení k internetu UPC za příplatek. Kauce jsou dva měsíční nájmy. Byt je volný od 17. 12. 2010.

Rent part furnished apartment 2 +1, size 65 m2 on 1st floor after a complete renovation with new bathrooms and a toilet. The hall is built wardrobes in 2 separate rooms refurbished oak floors, new vinyl windows and doors. The entire apartment has radiators with adjustable heads and cellar. The apartment is situated in a quiet location in Strasnice 2 minutes walk from the tram 26, 22 and 7 minutes from the metro station or Strasnicka Skalka. Nearby are shops and large shopping centers. Connecting to the Internet UPC for an additional fee. Deposit two monthly rents. The apartment is free from 17 12th 2010th.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu114225
Dispozice2+1
Podlaží1
Plocha65
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.