Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyTýnská, Praha - Staré Město

Týnská, Praha - Staré MěstoVybaveno
Měsíční nájemné40 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Dům nazývaný „U nejsvětější Trojice“, postavený od 13 steletí v renesančním slohu, vznikl jako přestavba starší budovy pocházející ze středověku; v baroku byl dále rozšířen a prošel několika dalšími přestavbami až do 19. století.

Budova byla po dlouhé období od 17. století nazývána „U zlatníků“, a to díky povolání jejího majitele Jana Kryštofa Mayera. Kvůli svému významu v rámci pražské památkové rezervace byla tato budova zahrnuta pod ochranu UNESCO. Poslední kompletní rekonstrukce je z roku 1994 a zaměřila se zejména na záchranu a zhodnocení prvků předchozích stavebních přeměn se zachováním architektonických aspektů největšího významu, aniž by současně opomenula nové nároky na bydlení spojené s přeměnou na rezidenční dům. Budova se nachází v historickém jádru města v ulici Týnská, přibližně 50 metrů od Staroměstského náměstí, a jako „rezidenční dům“ nabízí svým hostům mimořádně pohodlný a útulný pobyt v elegantním a klidném prostředí.

Budova má celkem pět pater, z nichž poslední tvoří půdní vestavby pro soukromé využití, suterén si zachoval původní středověkou charakteristiku s několika fragmenty gotického portálu a v současné době se využívá jako luxusní kosmetický salon společně s částí přízemí.

Byt je v prvním patře. Kompletně zařízené 3 pokoje + kuchyňský kout a koupelna s celkovou plochou 80 m2; obývací pokoj je vybaven televizí, videem, stereorádiem, satelitním přijímačem, telefonem, ložnice je vybavena manželskou postelí, studovna pohovkou, koupelna sprchou, umyvadlem, WC mísou, bidetem, pračkou se sušičkou a kuchyňský kout lednicí, mrazákem, myčkou, varnou konvicí, kávovarem, toustovačem, mikrovlnnou troubou, kuchyňským nádobím, atd.; obývací prostory a ostatní místnosti mají parketové podlahy, zatímco koupelna a kuchyňský kout mají dlažbu; byt má i terasou a zabezpečovací systém proti krádeži. K dispozici jsou ručníky, lůžkoviny, úklidová služba 1 x týdně + praní lůžkovin, WIFI - zahrnuto v ceně nájemného. K dispozice od 7.2.2017

ZA UCELEM DALSIHO PRONAJMU NEVOLAT!!!!!!!!!

A completely furnished three-room flat, with kitchenette and bathroom, with total area of 80 square metres. Living room has TV, video viewer, stereophonic radio, satellite dish and telephone. In the bedroom there is a double bed and there is a sofa in the study. Bathroom is fitted with shower, washing basin, toilet, bidet, washing machine and clothes dryer. Kitchenette is fitted with refrigerator, freezer, dishwasher, kettle, coffee maker, toaster, microwave oven, kitchen utensils, etc. There are parquetry floors in the living room and bedrooms, the floors in bathroom and kitchenette are tiled. Towels, bed clothes, cleaning service (once a week) + bed clothes washing are all included in the rental. Avalaible from 7.2.2017

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu11426
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.