Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyVestec, Vestec - Vestec u Prahy, Středočeský kraj

Vestec, Vestec - Vestec u Prahy, Středočeský kraj
Cena2 399 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 174 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


ZMENA - SLEVA pri prodeji LEDEN 2009 - Nabízíme k prodeji byt 2+kk (51,8m2) s balkónem (6,8 m2) ve druhém podlaží dvoupodlažního cihlového domu. K bytu přísluší garáž (15,5 m2) v přízemí domu a parkovací stání před domem, garáž a parkovací stání + 400 0000,- Kč (možná koupě s garáží či bez garáže). Byt je v osobní vlastnictví v novostavbě. V bytě je položena plovoucí podlaha, obložkové zárubně, plastová okna, střešní okno a hlavní obytný prostor i balkon jsou orientovány na jihozápad. Koupelna s rohovou vanou, plně vybavená kuch.linka a samostatné plynové vytápění. V bytě jsou veškeré přípojky: internet, telefonní linka, TV anténa, příprava pro zabezpečovací zařízení. Vchodové dveře do bytu jsou bezpečnostní. Veškeré náklady na bydlení pro dvě osoby činní 1800,-Kč/měsíc. V domě jsou pouze tři byty. V místě je veškerá občanská vybavenost a je zde dobré spojení do Prahy, stanice metra Opatov je 10 min. autobusem, dále také přímý bus na stanici metra Budějovická. Zastávka autobusu je cca 2. minuty chůze.

K nastěhování: 1/1/2009

NEW SALE for JANUARY 2009. We offer an apartment 2+kk (51,8m2) with a balcony (6,8m2), 2nd stock of two. You could buy a garage in the same house and one more parking place in front of the house for 400 000,- CZK. The apartment is available with or without garage. The house is a new one (2003) and apartment is above the standard. Flooting flooring, roof window, high level security door, plastic windows, individual heating, corner bath, fully equiped kitchen. The flat is very light and sunny with all necessary networks, including internet. The flat is really closed to bus station (2mins walking) and 10 minutes to metro station by bus. AVAILABLE NOW!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu11484
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha52
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.