Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyNa Okraji, Praha - Veleslavín

Na Okraji, Praha - VeleslavínVybaveno
Měsíční nájemné11 300 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce11 300 Kč


Byt 1+kk na Petřinách, Na Okraji 331/45b (oceněný Dům roku 2005). Vybavení: nový kuchyňský kout se spotřebiči, myčkou lednicí a mrazáčkem, jídelní stoleček s židlemi, pračka, úložná skříň v předsíni, rozkládací pohovka a rozkládací křeslo, . Dostupnost do centra 20 minut metrem (5 minut chůze od stanice Petřiny). V blízkosti nákupní středisko, obchody, školy a pěkné, klidné prostředí (obora Hvězda, Markéta, Libocký rybník - všechny do 10 minut chůze). Parkování na neveřejném parkovišti náležící obyvatelům domu (vždy místo).

One-room apartment in new-building, Petřiny, surrounded by greenery (gardens Hvězda, Markéta, Liboce pond), access to the City center 20min by metro. Flat is simply equiped:ktchen, washing mashine, folding sofa and folding armchair, wardrobe, writing desk, small eating table, shops and schools in the neighborhood. Parking behind the house. Imediately available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu114978
Dispozice1+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Plocha34
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.