Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyNa Dlouhém Lánu, Praha - Vokovice

Na Dlouhém Lánu, Praha - VokoviceVybaveno
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k pronájmu nádherný luxusní romantický půdní byt 3+kk, včetně veškerého zařízení. Byt o rozloze 75m2, Praha 6, má prostornou ložnici s velkou úložnou skříní a dvěma komodami, dále pracovnu s rozkládacím sofa, prostornou knihovnou, pracovním stolem, obývací pokoj s romantickým zákoutím, dále posezením s výhledem do krajiny, rovněž jídelním koutem s rozkládacím stolem, velká kuchyň s vestavěnými spotřebiči. V předsíni velká skříň, plně vybavená, v bytě prostorná komora. Koupelna s rohovou vanou, pračka. Vše nové. Parkování před domem. Byt je ve 3,5 patře bez výtahu, nízký cihlový dům. Je zde naprosté soukromí a ticho. Veškerá dopravní dostupnost (mhd 5min), již se buduje i metro letiště - centrum. K pronájmu ihned ... REALITKY ani zprostredkovatele NEVOLAT !!!

We rent a beautiful romantic luxury loft apartment 3 + kk, including all equipment. Apartment size 75 m2, Prague 6, has a spacious bedroom with large storage cabinets and two drawers, the Working with fold sofa, large bookcase, desk, living room with romantic corners, as well as seating overlooking the countryside, as well as a dining area with folding table , large kitchen with appliances. In a large hall closet, fully equipped, spacious chamber in the apartment. Bathroom with bathtub, washing machine. All new. Parking in front. The apartment is in the 3.5 floor without lift, low brick building. There is complete privacy and silence. All accessibility (public transport 5 minutes), has already built and metro airport - center. For rent from JUNE!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu115482
Dispozice3+kk
Podlaží3
Plocha75
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.