Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyHennerova, Praha - Motol

Hennerova, Praha - MotolČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Velmi pěkný slunný, moderní 3+kk byt s prostornými místnostmi, kompletně zařízenou kuchyní a velmi útulnou koupelnou v klidné části Prahy 5 - Motola,11 minut autobusem od Anděla (intervaly linky 167 jsou 5 minutové). Byt má dvě ložnice a velký obývací pokoj s prostorným a vybaveným kuchyňským koutem.Byt má balkon. V ložnicích jsou pohodlné a husté koberce. Toaleta a moderní koupelna jsou oddělené. Zařízeno vestavěnými skøínìmi, jinak bez nábytku. Pračka,lednice,myčka ano.

Very nice spacious apartment in an insulated panel building after renovation, with two bedrooms and living room with balcony, fully equipped kitchen (dishwasher, washing machine, stove with gas cooker, refrigerator) and floating floor (hallway and bathroom tiles) in a green, quiet area 100m from the bus stop. Very nice apartment, nice location near FN Motol hospital.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu115698
Dispozice3+kk
Podlaží1
Plocha82
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.