Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyKe Krči, Praha - Braník

Ke Krči, Praha - Braník
Cena2 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 252 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím kompletně zrekonstruovaný byt 2+1 (nové štuky, rekonstruované parketové podlahy, dlažby, měděné rozvody elektřiny, nové jističe, zděné jádro, plastová okna) v osobním vlastnictví k prodeji ve zděném domě na výborném místě v Praze – například za 11 minut jste autobusem na stanici metra Budějovická nebo za 13 minut tramvají v centru prahy na Karlově Náměstí. Byt má 2 pokoje, kuchyň, chodbu, samostatné WC a koupelnu. Výhled z bytu do naprosto klidné zeleně. Sportovci a rodiny s dětmi budou nadšeni. V blízkosti najdete sportovní středisko Hamrsport, golfové hřiště, skvělé procházky (bruslení, běh, cyklistika) kolem Vltavy v zeleni. K bytu náleží sklep. Zdarma pomoc s hypotékou je samozřejmostí. RK prosím nevolat.

As the flat owner I would like to offer fully reconstructed 52 m2 flat with 2 bed-rooms, hall, kitchen, bathroom and toilet. The flat location is great; you need only 13 minutes to reach the Prague centre or 11 minutes to reach the Budějovická metro station. In the neighborhood you will find sport centre Hamrsport, golf course and many opportunities for walking and inline skating along the Vltava river bank. The flat has beautiful view to garden.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu115777
Dispozice2+1
Typ budovyCihla
Plocha52
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.