Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 120 m² bez realitkyZa Cihelnou, Statenice - Statenice, Středočeský kraj

Za Cihelnou, Statenice - Statenice, Středočeský kraj
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Neplatíte provizi!! Přímý majitel. Nové bydlení v RD, se zahradou 600 m2, vydlážděnou terasou s přístřeškem pro vůz, v lokalitě Prahy-západ Statenic, části Černý Vůl. Dům se skládá ze 2 podlaží, obě cca 60 m2: po vstupu do předsíně vpravo samostatné WC, za ním také vpravo před schodištěm 1. koupelna se sprchovým koutem a připojením na pračku; vlevo od vstupu domu ob. pokoj s krbem a vstupem dvoukřídlými dveřmi na terasu před zahradou, z ob. pokoje a předsíně vstupy do kuchyně. Nová kuch. linka vybavena kvalitními spotřebiči zn. Electrolux - plynová deska, myčka, horkovzdušná trouba, v kuchyni dostatek úložných

prostor. V patře 3 neprůchozí pokoje - vlevo dva za sebou, vpravo 2. koupelna a 3. pokoj. Ze 2 pokojů na konci chodby vstup na balkon 5m2. V koupelně vana, sprchový kout a bidet. Z patra vstup po žebříku na půdu. Na podlahách pokojů PVC se vzorem plovoucí podlahy, topení plynové - vlastní kotel ohřívající vodu pro celý dům. Možnost připojení kabelové TV a internetu. Poplatky 3.000,- Kč, už se zálohami na el. energii a plyn. Volný ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu115828
Dispozice4+1
Podlaží2
Plocha120
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.