Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 460 m² bez realitkyRačice Nad Trotinou, Račice nad Trotinou - Račice nad Trotinou, Královéhradecký kraj

Račice Nad Trotinou, Račice nad Trotinou - Račice nad Trotinou, Královéhradecký kraj
Cena1 320 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodam rodinný dům 3+1 s možností půdní vestavby v obci Račice nad Trotinou. Budova stojí na pozemku o rozloze 460 m2. Zastavěná plocha je cca 100 m 2. Dům prošel v roce 2007 úpravami a je v dobrém stavu. Sedlová střecha má novou střešní krytinu, v rámci rekonstrukce byly též vyměněny vybrané trámy. Dřevěná dvojitá okna jsou původní s novým nátěrem. Všechny obytné místnosti jsou orientovány na jih. Přístavba domu z roku 1993 se postupně začala v roce 2007 rekonstruovat jako samostatná bytová jednotka s vlastních vchodem. V přízemí je plánovaná a stavebně již připravená místnost pro koupelnu a kuchyni. Do patra je již vytažena voda, také elektřina v mědi. Podlahy jsou zde z části OSB desky, z části jsou betonové. Byly zde plánovány 3 obytné místnosti. V celém domě je již měděná elektroinstalace, byly vyměny rozvody vody za palstové. Zcela nově (2009) je zrekonstruovaná také prostorná koupelna s vanou (WC je samostatně). Dům má z asi jedné poloviny zateplený obvodový plášť, má vlastní studnu, vytápění je zajišťováno plynovými wafkami, ohřev vody elektrickým bojlerem. Obec Račice se nachází cca 15km od HK. Dopravní spojení do HK je bezproblémové linkovým autobusem v kombinaci s vlakem (Smiřice). Nabízíme Vám klidné bydlení vesnického charakteru v obci s dobře fungující samosprávou. Je zde vlastní koupaliště , kde se pořádají společenské události. Dům prošel zásadními rekonstrukcemi, další úpravy hlavní stavby již budou menšího rozsahu.prosim RK nevolat!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu115872
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha460
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.