Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 113 m² bez realitkyVřesová, Praha - Troja

Vřesová, Praha - TrojaVybaveno
Cena5 965 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 297 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


BYDLENÍ V ZELENI S PANORAMATICKÝM VÝHLEDEM NA PRAHU Prosluněný , světlý cihlový byt (3+1, 96m2) s terasou (17m2) je situován do 3./3.patra s výtahem prestižního developerského projektu Velká Skála. Kolaudace v r. 2000. V prostorné a světlé hale (10m2) jsou vestavěné skříně, koupelna (6m2) s vanou a samostatná toaleta (3,5 m2) s bidetem. Kuchyň (8m2) je plně vybavená spotřebiči - sklokeramická varná deska, elektrická trouba, lednice s mrazákem a pračka. Neprůchozí ložnice(19 m2) nabízí dostatek úložného prostoru. Dále velký obývací pokoj (30m2) částečně propojený s pracovnou, příp. dětským pokojem(17m2), odkud jsou vstupy na terasu s nádherným panoramatickým výhledem na Prahu. Orientace bytu na JZ zaručuje naprosté soukromí. Bílá plastová okna jsou opatřena předokenními roletami. V bytě jsou položeny dřevěné plovoucí parkety a dlažba. Zavedena tel. a kabel. TV přípojka, vč. internetu. K dispozici je velký sklep a parkovací stání v podzemní garáži, jakož i kočárkárna a sušárna. V domě je 11 bytů. Atraktivní lokalita v zeleni s vynikající dostupností do centra, 4 minuty autobusem na metro Kobylisy. Kompletní občanská vybavenost, české i mezinárodní školy. V blízkosti ZOO, botanická zahrada, Trojský zámek, lesoparky, které nabízí relaxační procházky. Dokončení Aqaparku Šutka v prosinci 2011. Tunel Blanka zpříjemní dopravu od r. 2013. Byt je ihned k nastěhování.

Bright and sunny, furnished three bedroom apartment on the 3th floor of a development project Velka Skala. There is a very light and spacious hall with in-built wardrobes, bathroom with a bathtub, separate toilet with a bidet and an entrance to the bedroom where are large wardrobes and new king size bed. Open plan living room and second bedroom with entrances to terrace where is an amazing view to Prague. Kitchen is equipped with all appliances - glass ceramic hob, electric oven, fridge/freezer and a washing machine. You can use a cellar and one parking place in a basement. Very quiet locality with a perfect access to the centre only 4 minutes by buses to Kobylisy metro stration. Very close to the ZOO, botanical garden, Troja castle and forest. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu116084
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha113
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.